Business Hi-Tech

Vodafone ofera internet pe mobil cu 0,75 euro pe zi

27.06.2008, 20:23 16

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a lansat o extraoptiune dedicata bazei de aproape 6 milioane de clienti de cartele preplatite, prin care acest tip de clienti poate accesa internetul de pe mobil timp de 24 de ore in schimbul unei taxe de 0,75 euro.
Cu optiunea Vodafone Internet pe mobil 24h, clientii cartelelor preplatite Vodafone pot accesa nelimitat portalul Vodafone live!. Tariful de 0,75 euro include si un trafic de date de 75 MB, care poate fi realizat in afara portalului Vodafone, pe alte site-uri internet sau pentru trimiterea de mailuri etc. Traficul care depaseste cei 75 MB inclusi se tarifeaza cu 0,4 euro/MB. Oferta este valabila timp de 24 de ore de la activare. Conform Vodafone, un utilizator poate viziona aproximativ 500 de pagini obisnuite de internet si poate trimite 200 de e-mail-uri fara documente atasate, generand astfel un trafic de aproximativ 70 MB.
Clientii Vodafone au acces si la un nou serviciu in cadrul portalului Vodafone live!, respectiv un cititor RSS care le permite sa citeasca rezumatul stirilor de pe site-urile preferate, fara sa plateasca traficul generat.
Vodafone Romania este parte a grupului britanic Vodafone si avea 8,921 milioane de clienti la 31 martie 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO