Business Hi-Tech

Vodafone spune adio Connex pe 27 aprilie

20.04.2006, 00:00 23

Serviciile operatorului de comunicatii Connex-Vodafone vor fi relansate peste o saptamana sub marca Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume. De asemenea, de la data de 18 aprilie, compania MobiFon, operatorul retelei, si-a schimbat denumirea in Vodafone Romania, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului. Dupa ce grupul britanic a ajuns sa controleze, anul trecut, 100% din Mobifon, printr-o serie de tranzactii succesive - estimate la peste 3,5 mld. $ - a fost lansata o campanie de promovare a serviciilor operatorului sub o marca formata din logo-urile Connex si Vodafone. Scopul campaniei "Impreuna" a fost de a face cunoscut romanilor brandul Vodafone ca si companie telecom. Acum, potrivit unor studii comandate de operator, peste 95% din romanii intrebati daca au auzit de Connex-Vodafone (notorietate asistata) au raspuns "da".

"Peste 80% din magazinele noastre au deja semnalizarea exterioara cu brandul Vodafone. Din cele 35 de magazine proprii, 12 au fost deja rebrandate total in Vodafone, iar alte 4 magazine se vor deschide in urmatoarele doua saptamani", a spus pentru ZF Ken Campbell, Chief Marketing Officer la Vodafone Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO