Business Hi-Tech

Zapp: apeluri internationale de la 2,5 eurocenti pe minut

15.04.2009, 17:58 24

Operatorul de telefonie Zapp va reduce, incepand de la 27 aprilie, tarifele pentru apelurile internationale, cu pana la 80%, atat pentru abonatii existenti, cat si pentru cei viitori, catre circa 150 de tari din cele 230 de destinatii la nivel global, in cazul in care utilizatorii activeaza una dintre extraoptiunile lansate de companie.

Tarifele au fost reduse pentru destinatii precum Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia sau Suedia pentru apeluri catre numere fixe, si China sau Singapore pentru apeluri catre mobil, se arata intr-un comunicat al Zapp.
Costurile apelurilor catre numere fixe din Anglia, Turcia, Spania, Italia, Germania sau Franta si ale celor catre numere fixe si mobile din SUA, Canada si China vor fi cu pana la 75% mai ieftine, incepand de la 2,5 centi pe minut. Structura zonelor de apeluri internationale este divizata in sase regiuni, iar tarifele sunt aceleasi indiferent de ora la care se efectueaza apelul, tinand cont doar de tipul de numar apelat, fix sau mobil, si de tara de destinatie.
Noul serviciu de apeluri internationale este disponibil in trei pachete, respectiv Basic, Star si Xtreme.
Pachetul Xtreme presupune o taxa lunara de sase euro, fiind percepute tarife cuprinse intre 0,025 euro/minut pentru Zona 1 si 3,5 euro/minut pentru Zona 6.
Pentru pachetul Star, utilizatorii vor plati trei euro pe luna si vor beneficia de tarife care pornesc de la 0,05 euro/minut pentru Zona 1 si ajung la 3,5 euro / minut pentru Zona 6.
In schimb, pachetul Basic nu include plata unui abonament lunar, costurile apelurilor fiind intre 0,19 euro/minut pentru Zona 1 si ajungand la acelasi nivel pentru Zona 6 ca in cazul celorlalte doua pachete.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO