Business Hi-Tech

Zapp Internet Express in Depozitul de Calculatoare

15.12.2004, 00:00 31

Operatorul de telefonie mobila Zapp a semnat un acord de parteneriat cu Romsoft, proprietarul lantului de magazine IT&C Depozitul de Calculatoare (DC), pentru distributia servicilui Internet Express si a echipamentelor necesare conectarii.
Acordul face parte din strategia de dezvoltare a Zapp, care in 2004 si-a concentrat atentia si spre segmentul retail pentru a atrage si utilizatori individuali pe langa cei de business. De altfel compania a semnat un acord important cu Germanos, unul din cei mai mari distribuitori de produse si servicii de telefonie la nivel national.
Zapp ofera in prezent cea mai rapida conexiune la Internet mobila pe piata locala, Internet Express, prin tehnologie Ev-Do, care urca viteza de download pana la 2,4 Mbps. Parteneriatul cu Romsoft va face ca tehnologia Zapp sa devina mai accesibila pentru consumatorii care doresc solutii tehnologice mobile pentru accesul la Internet. "Datorita acestei colaborari, le oferim clientilor oportunitatea de a-si cumpara din acelasi magazin atat calculatorul, cat si solutia de conectare la Internet", a declarat Constantin Lucescu, director de vanzari la Zapp.
La nivel national, reteaua de magazine Depozitul de Calculatoare totalizeaza 44 de magazine (9 in Bucuresti si cate unul in 35 de municipii resedinta de judet).
Reteaua de distributie Zapp este formata din 22 de magazine proprii si mai mult de 200 de parteneri avand 300 de magazine in 80 de orase din tara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO