Business Hi-Tech

Zitec şi-a mărit echipa la 100 de specialişti la jumătatea anului

Zitec  şi-a mărit echipa la 100 de specialişti la...

Autor: Ioana Nita

16.07.2014, 00:00 795

Producătorul local de aplicaţii online Zitec şi-a mărit în prima jumătate a acestui an echipa la 100 de specialişti, cu 20% mai mulţi decât la finalul anului 2013, şi are în plan să mai recruteze încă 20 de persoane până la finalul lui 2014. Aproximativ jumătate din cele 18 persoane angajate anul acesta de Zitec lucrează în departamentele de web development (PHP şi .NET), iar restul s-au alăturat echipelor din departamentele de Online Marketing, Quality Assurance, SysOps, HR şi Operaţiuni.

La sfârşitul anului trecut Zitec avea în total 90 de angajaţi, iar în prezent compania are deschise poziţii pentru specialişti -  - PHP Developer, Drupal Developer, Magento Developer, Quality Assurance Engineer, Graphic Designer, Mobile Developer, precum şi poziţii de management - Project Manager, Head of Online Marketing şi Head of SysOps.

De asemenea, de la începutul acestei luni compania a lansat şi programe de internship care se derulează pe o perioadă de 3 luni pe zona de programare PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails şi Quality Assurance. Anul trecut, compania Zitec Com SRL a avut afaceri de 2,2 mil. euro, în creştere cu 57% faţă de 2012, iar profitul net s-a situat la circa  31.000 de euro, conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO