Business Hi-Tech

Zitec vrea să îşi extindă echipa cu 30% în acest an

Zitec vrea să îşi extindă echipa cu 30% în acest an

Autor: Departamentul Economic

28.03.2016, 10:37 1201

În cadrul procesului de recrutare sunt căutaţi candidaţi atât din Bucureşti, cât şi din provincie care să ocupe poziţiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist şi Project Manager. Candidaţii din provincie care doresc să se mute în Bucureşti şi să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare.

Sunt vizaţi candidaţi pe toate nivelurile de experienţă, inclusiv Entry-Level.

"Orientarea noastră este ferm situată în zona serviciilor de calitate foarte ridicată. De aceea, este esenţial pentru noi să ne concentrăm asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil în mediul IT din România de astăzi. Avem o echipă extraordinară şi căutam noi colegi care să se ridice la standardele ei", a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi fondator Zitec.

Compania oferă angajaţilor o serie de beneficii extra-salariale, inclusiv program flexibil, spaţii de relaxare, servicii medicale, bonusuri de performanţă, workshop-uri.

Zitec ţinteşte anul acesta o creştere a veniturilor de cel puţin 10%, urmând să atingă astfel pragul de 5 milioane de euro cifră de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO