Business Internaţional

Andy Murray ajunge în prima finală pe zgură din ultimii 7 ani

Andy Murray ajunge în prima finală pe zgură din...

Autor: Rafael Hekman

06.05.2023, 20:17 38

Pentru prima dată din 2016, Andy Murray va lupta pentru un titlu într-un turneu pe zgură, de data aceasta la o competiţie ATP Challenger, la Aix-En-Provence, în Franţa.

În urmă cu şapte ani, Murray a jucat finala de la Madrid, a câştigat la Roma şi a jucat şi o finală la Roland Garros. Sezonul acesta, el a fost eliminat în primul tur la Monte Carlo şi Madrid şi a optat să participe la evenimentul ATP Challenger de la Aix-En-Provence, în Franţa, după ce a primit un wild card.

În primul tur, fostul număr 1 mondial s-a confruntat cu Gael Monfils şi a reuşit să câştige meciul în două seturi.

Ulterior, l-a învins în trei seturi pe Laurent Lokoli şi, de asemenea, l-a surclasat pe cel mai bine clasat adolescent din circuitul ATP, Luca van Assche. În semifinale, Murray l-a înfruntat pe fostul lider mondial la juniori, Harold Mayot, cu 7-5, 6-1, pentru a se califica în finala turneului ATP Challenger de la Aix-En-Provence, unde îl va întâlni pe cel mai bine clasat dintre favoriţi, americanul Tommy Paul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO