Business Internaţional

Atac armat la un aeroport din SUA: 9 persoane au fost împuşcate, o persoană a murit

Atac armat la un aeroport din SUA: 9 persoane au fost...

Autor: Ştefan Stan

06.01.2017, 20:39 2285

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în incidentul armat produs vineri în incinta Aeroportului Fort Lauderdale din statul american Florida, afirmă surse citate de NBC News.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi pentru a răspunde atacului armat, iar presupusul autor al crimelor a fost arestat.

Ari Fleischer, fost purtător de cuvânt al fostului preşedinte american George W. Bush, a transmis prin Twitter că s-au auzit focuri de armă în aeroport şi că "toată lumea fuge".

"Acum totul s-a calmat, dar aeroportul este închis", a spus Ari Fleischer.

Atacul armat a avut loc în zona preluării bagajelor a Terminalului 2.

Sute de pasageri au fost evacuaţi pe pistă din cauza atacului.

Biroul şerifului din comitatul Broward a transmis că "mai multe persoane" au murit în atacul armat, fără a oferi o cifră, confirmând că presupusul autor al atacului a fost arestat.


Nouă persoane au fost împuşcate, dintre care una şi-a pierdut viaţa, iar un suspect a fost prins în custodie după un incident la aeroportul Fort Lauderdale Hollywood din Florida, SUA, potrivit MSNBC.

”Este un incident aflat în desfăşurare la terminalul 2 din cadrul aeroportului”. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO