• Leu / EUR4.9437
  • Leu / GBP5.6284
  • Leu / USD5.0679
Business Internaţional

Care este tratamentul preventiv pentru depresia indusă de situaţia actuală: spaţiu suplimentar pentru diverse nevoi, fie birou, fie loc de relaxare pentru copii, descoperit de tot mai multe lume

Care este tratamentul preventiv pentru depresia indusă de situaţia actuală: spaţiu suplimentar pentru diverse nevoi, fie birou, fie loc de relaxare pentru copii, descoperit de tot mai multe lume

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu

24.04.2021, 20:13 620

Tratament preventiv pentru depresia indusă de situaţia actuală, spaţiu suplimentar pentru diverse nevoi, fie birou, fie loc de relaxare pentru copii, baraca din grădină se dovedeşte a avea diverse utilităţi, motiv pentru care nu puţini americani ajung să o construiască în grădinile lor.

De nevoie şi ca să respecte regulile de izolare, unii devin constructori ai propriilor barăci din grădină, având şi ajutor în acest sens, scrie Washington Post. Fie site-uri gratuite precum construct101.com ori todaysplans.net, unde găsesc planuri, instrucţiuni şi liste de materiale, fie unele de unde se pot cumpăra planuri pentru nişte barăci mai complexe inspirate de diverse stiluri arhitecturale, cum ar fi icreateables.com, precum şi clipuri pe YouTube pentru cei care lucrează mai bine după instrucţiuni video.  

Chiar dacă unii au început să construiască aşa ceva înainte de pandemie, mulţi au profitat de timpul liber datorat lucrului de acasă şi anulării planurilor de călătorie pentru a ridica o baracă sau două, în funcţie de nevoi, redirecţionând fonduri pe care altădată le-ar fi folosit pentru excursii sau alte scopuri. Alţii s-au apucat de construit ca să-şi păstreze sănătatea mintală în condiţii de izolare impusă.

Mai aspectuoase sau mai simple, barăcile de pandemie îndeplinesc rolul de căsuţă din copac, în unele cazuri, birou, sală de cursuri online ori chiar cabinet medical pentru cei care pot acorda consultanţii pe internet, gândit însă să poată fi utilizat şi după încetarea restricţiilor impuse de situaţia actuală. În unele situaţii, baraca serveşte drept adăpost celor care deţin terenuri prin afara oraşelor şi care nu-şi doreau o casă de vacanţă în locul respectiv, dar o consideră superioară unei rulote.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9437
Diferență: 0,0506
Ieri:
Azi: 5.0679
Diferență: 1,1496
Ieri:
Azi: 5.6284
Diferență: -0,5934
Ieri:
Azi: 5.1569
Diferență: 0,4578
Ieri: