Business Internaţional

Cum se relaxează Obama, fostul preşedinte al SUA după plecarea de la Casa Albă? Kitesurfing în Insilele Virgine Britanice cu celebrul Richard Branson

Autor: Ştefan Stan

07.02.2017, 17:45 2654

Fostul preşedinte american Barack Obama se bucură de viaţă după finalizarea celor 8 ani de mandat în fruntea Statelor Unite, şi a plecat în vacanţă alături de miliardarul Richard Branson, cunoscut pentru pasiunea pentru sporturi extreme. Fostul preşedinte a plecat în vacanţă în Insulele Virgine Britanice, pe domeniul privat al lui Branson, potrivit BusinessInsider. 

Brason l-a provocat pe Obama - care a crescut înotând pe plajele din Hawaii - la un concurs de kitesurfing, potrivit unor postări a miliardarului. 

Regulile: Obama ar trebui să înveţe să facă kitesurf, în timp ce Branson ar trebui să înveţe să facă foileboard (un tip avansat de hidroplanare). Cei doi ar urma să concureze şi să vadă care reuşeşte să facă surf pe o distanţă mai mare. 

Deşi Branson este cunoscut de multă vreme pentru pasiunea pentru sporturile aventuroase, fostul preşedinte a reuşit să ţină pasul în apă. El a reuşit să îl învingă pe Branson şi să facă surf peste 100 de metri pe, în timp ce Branson a reuşit numai 50 de metri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO