Business Internaţional

David Cameron a mulţumit pentru susţinerea primită, admiţând că "nu toate deciziile au fost corecte"

David Cameron a mulţumit pentru susţinerea primită,...

Autor: Mediafax

13.07.2016, 18:55 59

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut atât de mult în aceşti ani de mandat", a declarat David Cameron în ultimul discurs în calitatea de prim-ministru.

"Nu a fost un parcurs uşor şi, evident, nu toate deciziile luate au fost corecte; dar Marea Britanie este mult mai puternică, economia noastră este mult mai puternică", a afirmat Cameron în faţa Biroului său, înainte de a merge la Palatul Buckingham pentru a-i prezenta demisia reginei Elizabeth a II-a.

"Ies pentru ultima dată din acest birou; singura mea dorinţă este să avem în continuare succes în această ţară măreaţă pe care o iubesc foarte mult", a subliniat Cameron, care a demisionat după ce majoritatea britanicilor au votat în favoarea ieşirii ţării din Uniunea Europeană.

"Vreau să le mulţumesc copiilor mei, pentru care Downing Street a fost o casă minunată. Vreau să îi mulţumesc soţiei mele Samantha, iubirea vieţii mele, o soţie, o mamă şi o femeie de afaceri extraordinară", a subliniat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO