Business Internaţional

După 1 milion de simulări pe 200.000 de modele, gigantul bancar Goldman prezice echipa câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal. Care este ţara pe care pariază banca

După 1 milion de simulări pe 200.000 de modele,...

Autor: Alex Ciutacu

11.06.2018, 13:24 588

Goldman Sachs încearcă să reducă natura surprinzătoare a Campionatului Mondial de Fotbal. Americanii au folosit 200.000 de modele statistice, au adunat date de la jucători individuali şi s-au bazat pe performanţele recente ale acestora la echipele de club, iar după 1 milion de simulări, a obţinut rezultatul, potrivit Bloomberg.

Prin urmare, Goldman crede că Brazilia va câştiga trofeul în data de 15 iulie. De asemena, este de notat că Goldman a susţinut Brazilia şi în 2014 – susţinând că va bate Argentina în finală cu 3-1). Însă, Brazilia a fost eliminată în semifinale, cu un scor spulberător de 1-7 în faţa Germaniei.

Pe modelul Goldman, finala se va disputa între Brazilia şi Franţa, iar celelalte echipe din semifinale ar fi Germania şi Portugalia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO