Business Internaţional

Hotelul unde se doarme în maşini. Galerie FOTO

Hotelul V8 din Germania

Hotelul V8 din Germania

Autor: Octavian Calei

23.12.2012, 18:19 808

Un hotel din Stuttgart dedicat iubitorilor de automobile are camerele decorate cu teme de cinema drive-in, service auto sau spălătorie, iar paturile sunt făcute din maşini adevărate, scrie Daily Mail.

Hotelul "V8" are zece dintre cele 34 de camere decorate cu mobilier obţinut din componente de maşini de diferite mărci, de la Morris Minor la Mercedes.

Costul camerelor special amenajate variază între 135 şi 466 de euro pe noapte.

Clădirea hotelului V8 a fost iniţial un terminal al aeroportului Boblingen, deschis în 1915. Aeroportul a fost bombardat în timpul Războiului Mondial, dar a fost reconstruit şi redeschis în 2009, de data aceasta ca hotel. Jumătate din clădire este ocupată de hotelul V8, cealaltă jumătate fiind dedicată muzeului auto Meilenwerk.

"Toţi vor să rămână aici (la hotel - n.r.) când vin să viziteze Meilenwerk. Este foarte surprinzător faptul că vin să se cazeze în camerele decorate cu maşini chiar şi cei care locuiesc în zonă", a spus un angajat al hotelului. El a mai adăugat că hotelul atrage persoane de toate vârstele, indiferent de ocupaţie, nu numai entuziaşti ai automobilelor.

"Am cazat şi câteva celebrităţi, însă nu pot să vă spun cine sunt pentru că nu am voie", a declarat recepţionerul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO