Business Internaţional

Microsoft Teams revine la normalitate după ce platforma de mesagerie a fost blocată

Microsoft Teams revine la normalitate după ce platforma...

Autor: Laura Buciu

27.01.2024, 14:15 364

Serviciile Microsoft Teams au fost restabilite sâmbătă, după ce o întrerupere a blocat accesul la platforma de mesagerie, scrie Reuters.

„După eforturi extinse de monitorizare şi atenuare, am confirmat că serviciul şi funcţiile Microsoft Teams au fost restabilite sau au revenit la o stare de funcţionare optimă”, a precizat Microsoft în postarea sa pe X.

Mai mulţi utilizatori semnalaseră vineri probleme cu platforma de mesagerie.

Reclamaţiile au atins un vârf după-amiază, cu peste 14.000 de incidente, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com.

Toate incidentele păreau să fie rezolvate sâmbătă.

Compania a declarat anterior că a identificat o problemă de reţea care a afectat o parte a serviciului Teams şi a spus că a efectuat o comutare de rezervă.

Microsoft Teams erte utilizat pe scară largă de către profesionişti pentru a programa întâlniri online, pentru a discuta pe chat, pentru a partaja fişiere.

Downdetector urmăreşte întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv erorile transmise de utilizatori pe platforma sa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO