Business Internaţional

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre pachetul de ajutor al SUA: Va salva mii şi mii de vieţi

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre...

Autor: Gabriel Pecheanu

20.04.2024, 21:24 46

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mulţumit, într-un mesaj postat pe platforma X, după ce pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat de Camera Reprezentanţilor din Congresul SUA.

„Sunt recunoscător Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite, ambelor partide, şi personal preşedintelui Mike Johnson pentru decizia care menţine istoria pe drumul cel bun. Democraţia şi libertatea vor avea întotdeauna o semnificaţie globală şi nu vor eşua niciodată atâta timp cât America ajută la protejarea lor. Legea vitală de ajutorare a Statelor Unite adoptată astăzi de către Camera Reprezetanţilor va împiedica extinderea războiului, va salva mii şi mii de vieţi şi va ajuta ambele noastre naţiuni să devină mai puternice. Pacea şi securitatea echitabile pot fi obţinute doar prin forţă. Sperăm că proiectele de lege vor fi susţinute în Senat şi trimise pe biroul preşedintelui Biden. Mulţumesc, America”, scrie Volodimir Zelenski.

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, de Camera Reprezentanţilor din Congresul SUA, relatează bbc.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO