Business Internaţional

Primul oraş care declară Ziua Reţelelor Sociale sărbătoare locală

Primul oraş care declară Ziua Reţelelor Sociale...

Autor: Octavian Calei

21.06.2013, 16:56 302

Un mic oraş din New Mexico a devenit prima comunitate care a proclamat oficial data de 30 iunie “Social Media Day” având ca scop crearea unui parteneriat între primărie şi iniţiativele cetăţenilor din Silver City, scrie Mashable.

Primarul oraşului Silver City, James R. Marhall, a semnat proclamaţia săptămâna trecută, la o lună după cererea organizatorului evenimentului, Abraham Villareal.

Villareal este directorul de comunicaţii de la Western New Mexico University, instituţie care organizează evenimentul în Silver City.

Scopul de anul acesta al evenimentului este conectarea mediului de afaceri din oraş şi organizaţii non profit pentru a stimula parteneriate şi dezvolta cele mai bune practici.

Evenimentul “Ziua Reţelelor Sociale” va fi găzduit într-un magazin local, iar 10% din câştiguri vor fi direcţionate către departamentul de voluntariat al oraşului.

De asemenea, evenimentul îşi propune să conecteze studenţii cu oportunităţi de carieră şi voluntariat în cadrul oraşului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO