Business Internaţional

Protestatarii ucrainieni au alungat forţele de securitate din Piaţa Independenţei din Kiev. Autorităţile anunţă că 20 de poliţişti au fost răniţi în noile violenţe

Protestatarii ucrainieni au alungat forţele de...

Autor: Iuliana Enache

20.02.2014, 10:03 273

Potrivit surselor oficiale, poliţiştii ar fi fost împuşcaţi în timp ce încercau să controleze mulţimea formată din aproximativ 3.000 de protestatari.

Confruntările dintre protestatari şi poliţişti s-au reluat joi dimineaţa la Kiev. Manifestanţii au dat foc mai multor pneuri, iar fumul gros a invadat toată piaţa. În plus, aceştia au aruncat cu cocteiluri Molotov în poliţişti, care au răspuns cu fumigene, grenade asurzitoare şi gloanţe de cauciuc, susţine Ministerul de Interne de la Kiev, citat de Itar-Tass, în pagina electronică.

"Se trag focuri de armă în poliţie din clădirea Conservatorului care domină Piaţa Independenţei", precizează serviciul de presă al Ministerului de Interne. Clădirea este ocupată de manifestanţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO