Business Internaţional

Şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA are COVID 19

Şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor...

Autor: Petru Mazilu

22.10.2022, 21:30 29

Directoarea Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a fost testată pozitiv pentru COVID-19, având simptome uşoare.

Directoarea Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA, Rochelle Walensky, a fost testată pozitiv vineri seară şi prezintă simptome uşoare, a anunţat, sâmbătă, CDC prin intermediul unui comunicat.

Un purtător de cuvânt a spus că Walensky nu a fost la Casa Albă la sfârşitul acestei săptămâni şi nu s-a întâlnit cu niciun oficial american de rang înalt înainte de a fi testată pozitiv.

Ea a participat luni şi marţi la Summitul Mondial al Sănătăţii de la Berlin, a precizat purtătorul de cuvânt, adăugând că a purtat o mască în permanenţă, cu excepţia momentului în care a mâncat sau a vorbit în public. Ea s-a întors miercuri în SUA.

CDC a mai anunţat că directoarea este la zi cu vaccinurile şi că nu a fost testată pozitiv în trecut. Walensky s-a izolat la domiciliu şi participă la întâlnirile planificate în mod virtual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO