Business Internaţional

Simona Halep: Nu am lăsat-o să intre în teren, am dominat jocul; totul a mers minunat pentru mine

Simona Halep: Nu am lăsat-o să intre în teren, am...

Autor: Denis Şchiopu

05.06.2017, 13:24 148

"De fiecare dată când am evoluat împotriva ei au fost meciuri dificile, nu câştigasem pe zgură cu ea. Nu am lăsat-o să intre în teren, am dominat jocul, totul a mers minunat pentru mine. Ea e o jucătoare talentată. Astăzi am făcut-o să se grăbească şi ştiu că are dificultăţi când se întâmplă acest lucru. Dar astăzi lucrurile au mers extraordinar pentru mine. Cred că mă voi antrena pentru a simţi mingea mai bine. Voi vorbi cu antrenorul meu", a declarat Simona Halep, la finalul partidei.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o, scor 6-1, 6-1, pe sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 21.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, şi croata Petra Martic (locul 290 WTA).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO