Business Internaţional

Simona Halep: Svitolina a jucat foarte bine, vreau să o felicit pentru ce a făcut în acest an

Simona Halep: Svitolina a jucat foarte bine, vreau să o...

Autor: Denis Şchiopu

21.05.2017, 16:39 1535

"Svitolina a jucat foarte bine, vreau să o felicit pentru ce a făcut în acest an, pentru ce a făcut în această finală. Vreau să le mulţumesc tututor suporterilor români, şi nu numai. Le mulţumesc şi sponsorilor şi organizatorilor, tuturor celor care au participat la acest turneu minunat, echipei mele. Este prima mea finală aici, la Roma, şi sper că voi avea şansa să câştig acest turneu. Ne vedem anul viitor", a declarat Simona Halep, la finalul partidei.

Halep a fost învinsă, duminică, scor 6-4, 5-7, 1-6, de Svitolina în finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii de 2.775.745 de euro.

A fost prima victorie a Elinei Svitolina în faţa Simona Halep, care câştigase precedentele două meciuri directe, în 2013, la Sofia, şi în 2014, într-un meci din Fed Cup.

Elina Svitolina, în vârstă de 22 de ani, a cucerit al optulea titlu WTA al carierei. Halep (25 de ani), care a ratat şansa de a urca pe poziţia a treia în clasamentul mondial, rămâne cu cele 15 turnee câştigate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO