Business Internaţional

Surpriza anului: CSM Bucureşti s-a calificat în finala Ligii Campionilor de handbal feminin. Duminică, de la ora 18:45, va înfrunta Gyor în infernul de la Budapesta

Surpriza anului: CSM Bucureşti s-a calificat în finala...

Autor: Andrei Pal

07.05.2016, 20:21 1071

Meciul a început foarte bine pentru elevele lui Kim Rasmussen, care au condus cu 7-1, după evoluţia de senzaţia a portăriţei croate Jelena Grubisic, care a avut un procentaj excelent în primele minute ale meciului din Final 4. După şase sezoane, România este din nou în postura de a juca pentru cel mai preţios trofeu la nivel de cluburi. Iar toate investiţiile făcute nu au fost deloc în zadar.

CSM Bucureşti a avut un avantaj de cinci goluri la pauza meciului. În startul reprizei secunde, elevele antrenate de Kim Rasmusen au slabit ritmul, dar macedonencele nu s-au putut apropia din pricina defensivei bucureştene care a funcţionat la capacitate maximă. La un moment dat, CSM Bucureşti a condus şi cu 11 goluri avans. Vardar a condus o singură dată, în minutul 2, cu 1-0.

Duminică, de la ora 18:45, CSM Bucureşti va înfrunta Gyor în finala mare a turneului Final Four, organizat la Budapesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO