Business Internaţional

Top 10 cele mai bine cotate hoteluri din lume. Galerie FOTO

Maldive

Hoteluri

Autor: Oana Stupinean

22.02.2015, 19:00 662

Business Insider a realizat topul celor mai bine cotate hoteluri din lume, bazat pe recenziile cititorilor. Hotelurile regăsite în top oferă cele mai bune condiţii, însă preţurile diferă în funcţie de ţară. Dacă în Mexic sau Panama, o cameră de hotel poate costa mai puţin de 200 de dolari, în Botswana, Marea Britanie sau SUA o cameră a unui hotel situat într-o zonă bună preţul poate sări de 1.000 de dolari.

Four Seasons, Florida

Four Seasons oferă un spa, un teren de golf, o piscină doar pentru adulţi şi un restaurant pe acoperiş, de unde se poate observa  priveliştea încântătoare. Cele 443 de camere sunt sofisticate, primitoare, terase mari şi un dressing impunător.

Ham Yard Hotel, Londra

Ham Yard Hotel se află în cartierul londonez Soho, are 91 de camere, un spa, un cinema şi numeroase buticuri cu branduri greu de găsit.

Maalifushi by Como, Maldive

Luxul nu este dificil de găsit în Maldive, iar la Maalifushi by Como există numeroase facilităţi în special pentru copii, un cinema în aer liber  şi diferite activităţi interactive. De asemenea, părinţii sunt ajutaţi de bone pentru e evada o oră la o sedinţă de yoga.

The Norman, Tel Aviv, Israel

Hotelul The Borman din  Tel Aviv, Israel are o amprentă vintage, care datează încă din anii ”20, iar cele 50 de camere sunt o combinaţie dintre modern şi vechi.

Adler Mountain Lodge, Italy

Adler Mountain Lodge se află în munţii Dolomiţi din Italia, fiind un bun observatory al naturii pentru iubitorii munţilor.

De asemenea, hotelul este dotat cu saună, şeminee şi un restaurant.

Park Hyatt, New York

Aflat în turnul One57 din Manhattan, hotelul Park Hyatt ocupă etajele inferioare ale turnului, unde un penthouse este evaluat la 100 de milioane de dolari.

Sandibe Okavango Safari Lodge, Delta Okavango, Botswana

Delta The Okavango oferă cele mai interesante experianţe safari din Africa. Hotelul Sandibe a fost reconstruit de la zero toamna trecută, având 12 apartamente rotunde şi numeroase piscine private.

Miami Beach Edition, Florida, SUA

Hotelul din Miami are aproape 300 de camere şi găzduieşte un bar, un club de noapte la subsol şi un loc special amenajat pentru bowling.

Pikaia Lodge, Galápagos, Ecuador

De zeci de ani, turismul insulelor Galápagos s-a dezvoltat puternic, iar resortul Pikaia Lodge se întinde de-a lungul coastei Pcificului, unde se pot admira priveliştile uimitoare, din cele 14 camere are resortului.

El Blok, Puerto Rico

Hotelul El Blok din Puerto Rico este decorat cu material hand-made, iar restaurantul resortului este condus de cel mai bun bucătar din Puerto Rico, Jose Enrique.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO