Business Internaţional

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Autor: Cătălina Butan

17.09.2013, 10:43 624

JPMorgan Chase riscă o amendă uriasă

 

Banca americană JPMorgan Chase se află în tratative cu autorităţile de reglementare bancară pentru a ajunge la o înţelegere în scandalul “Balena de la Londra”, declanşat în urma pierderilor de peste 6 miliarde de dolari înregistrare anul trecut de bancă din tranzacţiile la bursa londoneză. Creditorul ar putea plăti în jur de 800 de milioane de dolari, potrivit persoanele apropiate situaţiei.

 

Barclays contestă o amendă de 79,68 mil. dolari

 

Banca britanică Barclays contestă o amendă de 50 de milioane de lire (79,68  milioane de dolari) primită de la o autoritate de supraveghere bancară britanică pentru comportamentul „nedisciplinat”. Creditorul este acuzat că nu a plătit 322 de milioane de lire investitorilor din Qatar, sumă primită ca ajutor financiar în 2008.

 

PriceWaterhouseCoopers, învestigată de autorităţi

 

Autoritatea de supraveghere a auditorilor din Marea Britanie investighează dacă PriceWaterhouseCoopers a acţionat independent sau nu atunci când a auditat rapoartele financiare ale constructorului Berkeley Group anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO