Business Internaţional

Un grup de oameni de afaceri italieni intenţionează să preia clubul Rapid Bucureşti

Un grup de oameni de afaceri italieni intenţionează să...

Autor: Mediafax

19.07.2016, 09:37 245

Italianul Federico Carboni este cel care va intermedia discuţiile dintre oamenii de afaceri şi Valerii Moraru, şi a fost prezen la finala Cupei Ligii, disputată duminică între Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, pe Arena Naţională.

Potrivit aceleiaşi surse, italienii mai sunt interesaţi de alte două cluburi din Liga a II-a, de asemenea cu probleme economice. Rapid Bucureşti reprezintă însă o prioritate, datorită istoriei şi a numeroşilor suporteri. Site-ul mai aminteşte că în ultima perioadă suporterii echipei s-au mobilizat, sub deviza „Salvăm Rapidul”.

Intrat în faliment, clubul Rapid e aproape lichidat. Nu are bani, angajaţi, jucători, antrenori, conducere. Pe 20 iulie, la Curtea de Apel, se va judeca o cerere de suspendare a falimentului înaintată de patronul Valerii Moraru. Dar, din 13 iunie şi până acum, societatea nu a plătit nimic din cele 4,5 milioane de euro acumulate ca datorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO