Business Internaţional

US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu Novak Djokovic

US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu...

Autor: Andreea Tobias

09.09.2023, 07:45 24

US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz.

Carlos Alcaraz şi-a încheiat „mandatul” de campion la US Open în faţa lui Daniil Medvedev. Principalul favorit spaniol a pierdut în faţa lui Medvedev cu 7-6 (7-3) 6-1 3-6 6-3, asigurându-se că nu se va repeta finala de la Wimbledon dintre Alcaraz şi Djokovic.

Djokovic l-a eliminat pe tânărul american Ben Shelton pentru a se apropia la o victorie de un nou record de 24 de titluri majore. Sârbul, în vârstă de 36 de ani, s-a impus cu 6-3, 6-2, 6-2, 7-6 (7-4), apropiindu-se astfel de Margaret Court.

Alcaraz, în vârstă de 20 de ani, l-a împiedicat pe Djokovic să egaleze recordul lui Court atunci când s-au întâlnit la All England Club în iulie, iar rusul Medvedev, al treilea favorit, care a câştigat singurul său titlu major la Flushing Meadows în urmă cu doi ani, ar putea face acelaşi lucru duminică.

Djokovic a pierdut în faţa lui Medvedev în finala din 2021 şi nu a fost lăsat să intre în Statele Unite pentru turneul de anul trecut, deoarece nu a fost vaccinat împotriva COVID.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO