Business Internaţional

Yahoo a ieşit din nou la cumpărături: cea mai nouă achiziţie, o platformă de concerte live

Yahoo a ieşit din nou la cumpărături: cea mai nouă...

Autor: Ştefan Stan

08.12.2013, 13:37 366

Yahoo a continuat seria achiziţiilor prin cumpărarea Evntlive, o platformă care transmite concerte live, serviciul urmând să fie integrat în proiectele video gigantului IT, scrie Business Insider.  

Termenii tranzacţiei nu au fost încă dezvăluiţi, dar platforma Evntlive va fi închisă şi echipa care o gestiona va fi mutată către alte proiecte video ale Yahoo.

„De la lansarea serviciului beta în aprilie 2013 am transmis în direct sute de concerte de la artişti incredibili şi de la festivaluri din toată lumea”, susţin reprezentanţii Evntlive.

Evntlive este o paltformă digitală care permite utilizatorilor să vizioneze concerte live de pe PC-uri, tablete sau telefoane. Aplicaţia permite schimbarea unghiurilor de vedere a concerturilor şi accesarea interviurilor sau clipurilor cu artişti. Evntlive avea şi un serviciun unde se putea cumpăra muzică şi discuta cu alţi spectatori ai concertelor.

De la lansare, în 2012, Evntlive a strâns finanţări de 2,3 milioane de dolari. În primele două luni de la apariţie, platforma deja transmitea concerte live de la trupa Bon Jovi.

 Evntlive includea şi un sistem sistem pay-per-view, prin care utilizatorii puteau plăti doar pentru a urmări anumite concerte.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO