Companii

Adesgo a vândut ciorapi de aproape 6 mil. euro în primul semestru. Vezi aici unde s-a deschis noul magazin al companiei

Autor: Cristina Rosca

06.09.2011, 12:31 316

Producătorul de ciorapi pentru femei Adesgo a investit 25.000 de euro într-un magazin Diamond by Adesgo situat pe bd. Nicolae Bălcescu, nr. 22, din capitală.

"Pentru viitor, Adesgo are în vedere deschiderea unor noi puncte de vânzare similare în Bucureşti şi în principalele oraşe din România - Iaşi, Constanţa, Braşov, Timişoara, Craiova", a spus Shlomo Binder, directorul comercial al Adesgo România.

În 2010 compania a inaugurat un magazin în incinta fabricii Adesgo din Calea Şerban Vodă nr. 220, din capitală.

În prima jumătate a anului 2011 Adesgo a înregistrat vânzări de 24,3mil. lei, iar pentru a doua jumătate a anului îşi propune o creştere a vânzărilor ca urmare a deschiderii noului punct de vânzare şi lansării de noi produse.

În 2010 afacerile companiei au fost de circa 50 mil. lei (12 mil. euro), iar profitul s-a ridicat la 0,9 mil lei (circa 0,2 mil. euro).

Cu o capacitate de producţie de peste 6 milioane de perechi de dresuri pe an, Adesgo exportă circa 80% din total. Ţările de destinaţie pentru produsele Adesgo sunt din Europa şi Orientul Mijlociu: Tesco (UK), Hema (Olanda), Falke (Germania), Dunnez (Irlanda).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO