Companii

Americanii de la Epstein construiesc un depozit de 2,5 mil. euro pentru Star Foods

Americanii de la Epstein construiesc un depozit de 2,5 mil. euro pentru Star Foods

Autor: Andreea Neferu

09.01.2012, 11:58 335

Compania americană de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein Arhitecture & Engineering a anunţat că a demarat lucrările de construcţie a unui depozit de produse finite pentru Star Foods, divizia românească de snack-uri a PepsiCo. Noul depozit, a cărui valoare se ridică la 2,5 milioane de euro, vizează extinderea spaţiilor de depozitare existente deja pe terenul din Popeşti-Leordeni al companiei Star Foods. Clădirea va cuprinde o hală de depozitare pentru produse finite, aflată în legătură cu hala existenă, la care se adaugă zona de expediţie şi anexe socio-administrative (spaţii de birouri, vestiare), însumând o suprafaţă construită de aproximativ 4.500 de metri pătraţi.

"Noua hală destinată depozitării contribuie la dezvoltarea şi extinderea companiei Star Foods în România", a declarat Randy Tharp, managing director al Epstein Architecture & Engineering.

Epstein este prezentă pe piaţa românească de peste cinci ani, dezvoltând de-a lungul timpului o serie de proiecte pentru clienţi precum Lufkin Industries (o unitate de producţie de 35.470 mp în cadrul West Park Ploieşti), Cameron (unitate de producţie şi birou regional pe o suprafaţă de 12.500 mp), Emerson (unitate de producţie de 6.500 mp, la care s-au adăugat 1.800 mp de spaţii administrative la Cluj Napoca), WDP Development (unitate de producîoe de 6.000 mp la Oarja).

Compania a avut afaceri de 57,4 milioane de lei (13,5 milioane de euro) în 2009, potrivit Registrului Comerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO