Companii

ANG Luxury Properties: Este mai uşor să-i convingem pe români să cumpere locuinţe în Dubai decât în România

ANG Luxury Properties: Este mai uşor să-i convingem pe...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.05.2022, 11:00 243

♦ Compania nu are încă un birou propriu în Dubai, însă intenţionează să se ancoreze cu unul după ce va acumula experienţă în tranzacţionarea de apartamente.

Cumpărătorii români care achiziţionează proprietăţi în Dubai în această perioadă sunt mai încrezători şi mai puţin sceptici decât atunci când vine vorba de o achiziţie în România, este concluzia fondatorilor ANG Luxury Properties, o companie care tranzacţionează locuinţe în Dubai.

„Sunt foarte mulţi români care cumpără chiar şi fără să vadă proprietăţile înainte. Este mai uşor să-i convingem să cumpere locuinţe în Dubai decât în România, de aceea am ales să ne extindem pe această piaţă. Am vândut şi către români, dar şi către străini. Românii care au achiziţionat locuinţe în străinătate au făcut-o strict în scop investiţional“ a spus Alexandru Manea, care a fondat ANG Luxury Properties alături de soţia lui, Nicoleta Manea.

Compania nu are încă un birou propriu în Dubai, însă intenţionează să se ancoreze cu unul după ce va acumula experienţă în tranzacţionarea de apartamente. În Emirate, ANG Luxury Properties lucrează cu Sobha, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori din Dubai, iar familia Manea are în plan să-şi concentreze atenţia şi către tranzacţii pe alte pieţe, precum Miami, New York şi Los Angeles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO