Companii

Arcadia Hospital, cel mai mare spital privat din Moldova, a avut venituri de peste 5,5 mil. euro în primul an de funcţionare

Autor: Ioana David

01.08.2011, 11:31 434

Spitalul Arcadia din Iaşi, inaugurat vara trecută în urma uneiinvestiţii de peste 20 mil. euro, a înregistrat în primul an defuncţionare venituri de peste 5,5 mil. euro. Suma se referă lapoliclinică, spitalul multidisciplinar şi spitalul de cardiologieintervenţională.

Rezultatele au fost peste estimările iniţiale în condiţiile încare în momentul în care a fost lansat, reprezentanţii companieiestimau că spitalul va genera o cifră de afaceri de 3,5 mil. euroîn primul an de activitate.

Spitalul Arcadia este controlat de familia Fiterman, care maideţine producătorul Fiterman Pharma, companie cu o cifră de afaceride 23 mil. lei (5,4 mil. euro) şi 63 de angajaţi în 2009. Dinacţionariatul spitalului mai fac parte medicii Dragoş Negru şiMihai Rotaru, potrivit informaţiilor de anul trecut.

Spitalul se întinde pe o suprafaţă de 11.000 mp. şi are peste400 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO