Companii

Austriacul care deţine gelateriile Moritz Eis vrea 300.000 de euro cu patru unităţi

În magazinele Moritz Eis lucrează 14 angajaţi în România

În magazinele Moritz Eis lucrează 14 angajaţi în România

Autor: Greta Bogdan

29.08.2016, 00:05 1680

Lanţul de gelaterii Moritz Eis, prezent în Bucureşti şi Cluj cu câte o unitate, îşi continuă extinderea la nivel local prin deschiderea unui nou magazin în Capitală, urmând ca până la finalul acestui an să mai lanseze unu şi în Timişoara.

Moritz Fried, antreprenorul austriac din spatele acestui business, va ajunge să deţină patru gelaterii în România sub acest brand prin care speră să vândă îngheţată de 300.000 de euro până la finalul acestui an. Anul trecut, prin prima gelaterie deschisă în Bucureşti, pe strada Frederic Chopin, austriacul a avut vânzări de peste 370.000 lei (83.000 euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Ultima gelaterie Moritz Eis a fost deschisă în centrul Bucureştiului, într-un spaţiu de 30 de metri pătraţi, cu o investiţie de 15.000 euro. „Am decis să extindem businessul în centrul oraşului, lângă Ateneu, pe Strada Episcopiei, locaţie în care intră nu doar clienţii noştri fideli, dar şi turiştii care doresc să descopere Bucureştiul. În Cluj şi Timişoara suntem tot în centru“, a spus Moritz Fried, cel care operează lanţul de gelaterii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO