Companii

Avocaţii Călin Zamfirescu şi Stan Tîrnoveanu au ieşit din firma de insolvenţă a lui Arin Stănescu

Autor: Cristi Moga

28.11.2011, 18:48 303

Firma de insolvenţă RVA Insolvency Specialists, fondată în 1998 de către Arin Stănescu, poate cel mai experimentat consultant din această piaţă, a suferit schimbări la nivelul acţionariatului, avocaţii Călin Zamfirescu şi Stan Tîrnoveanu părăsind firma.

Zamfirescu şi Tîrnoveanu erau la rândul lor printre fondatorii RVA şi sunt parteneri şi ai casei de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Locul lor în RVA a fost luat de trei parteneri - Otilia Doina Milu, Simona Miloş şi Ştefan Dumitru - cei din urmă fiind avocaţii cu care Arin Stănescu a fondat în 2006 firma de avocatură Stănescu Miloş Dumitru şi Asociaţii.

"Intrarea noilor parteneri în firmă a venit firesc, având loc după o colaborare de peste 10 ani cu aceştia: Otilia a ocupat în tot acest timp poziţia de director executiv în cadrul RVA, iar Simona şi Ştefan au reprezentat societatea în calitate de avocaţi în litigii de mare complexitate", a comentat mutarea Arin Stănescu.

RVA a fost implicată într-o serie din dosarele marilor falimente bancare de la sfârşitul anilor '90, precum Bankcoop sau Banca Internaţională a Religiilor, în timp ce printre mandatele mai recente de reorganizare sau lichidare judiciară se numără firme precum Republica, Romvag, Navol Oltenţia sau PSV Company.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO