Companii

Batyrzhan Tergeussizov, fost director general la Linde Group Kazahstan, a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Rompetrol Well Services, divizia de servicii petroliere a Rompetrol, cu un mandat de 3 ani

Batyrzhan Tergeussizov, fost director general la Linde...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2023, 15:46 1164

Compania Rompetrol Well Services (simbol bursier PTR), divizia de servicii petroliere a Rompetrol, l-a numit pe Batyrzhan Tergeussizov în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii, începând cu data de 01 mai 2023, cu un mandat de 3 ani.

Totodată, el a fost ales şi membru al Comitetului de Audit al companiei.

Alegerea noului administrator a  fost aprobată de către Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 26 aprilie 2023.  

Batyrzhan Tergeussizov  este din martie 2023 Chief Officer Production and Industrial Services la Rompetrol (KMG International), după ce anterior a ocupat poziţia de Managing Director la Linde Group în Kazahstan.

Rompetrol Well Services ţinteşte un profit net de 8,8 milioane de lei în 2023, reprezentând o creştere de 238,5% prin comparaţie cu rezultatul de 2,6 mil. lei de anul trecut, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli. Veniturile din servicii ar ajunge la 63 mil. lei, de la 53 mil. lei în 2022, deci un avans de 19%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO