Companii

Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor şi La Mama, pline de Revelion

Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor şi La Mama, pline de Revelion

Foto: Octav Ganea

Autor: Mirabela Tiron

03.01.2012, 17:53 761

Petrecerea de Revelion a adus în conturile restaurantelor din Centrul Vechi al Capitalei câteva mii de euro, toate pachetele pentru seara dintre ani fiind cumpărate de românii care au ales să petreacă trecerea dintre ani în Bucureşti.

"Cele 460 de locuri puse la dizpoziţie de Revelion la Caru' cu Bere s-au ocupat. Am scos la vânzare pachetele încă de la jumătate lunii octombrie iar până la începutul lui decembrie 80% dintre acestea erau cumpărate. Dacă aveam în plus încă 50 sau 100 de locuri cred că se ocupau de Revelion", a

declarat Ramona Popescu, directorul de marketing al grupului din care face parte Caru' cu Bere.

Admistratorul restaurantului din Centrul Vechi este Dragoş Petrescu.

Preţul pachetului de Revelion a fost de 490 de lei şi a inclus băutura- open bar, patru feluri de mâncare şi program artistic. Potrivit Ramonei Popescu, în ultimii patru ani la restaurantul Caru' cu Bere s-au vândut toate pachetele de Revelion. Şi restaurantul Hanul Berarilor a funcţionat la capacitate maximă de Revelion.

"Pachetul de Revelion a costat tot 490 de lei. Cele 260 de locuri au fost ocupate de Revelion. Şi la Revelionul anterior s-au ocupat toate locurile", a spus Ramona Popescu.

Potrivit calculelor ZF, încasările de Revelion ale celor două restaurante, administrate de acţionarul majoritar Dragoş Petrescu, s-au ridicat la 331.200 de lei (77.000 euro).

Un alt restaurant în care s-au ocupat toate locurile de Revelion este La Mama din Lipscani. "Toate cele 90 de locuri au fost ocupate de Revelion. Preţul pachetului a fost de 330 de lei şi a inclus mâncare, băutură, program artistic", a spus Mihai Chefalan, managerul restaurantului.

Cele mai multe restaurantele din Bucureşti au organizat petreceri pentru noaptea de trecere dintre ani pentru românii care au ales să rămână în Capitală şi să nu plece la munte sau peste graniţă.

Şi în Embassy din Piaţa Română s-au ocupat toate locurile (circa 300) pentru Petrecerea de Revelion, preţul unui pachet fiind de 300 de lei

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO