Companii

Casa de avocatură Filip & Company a asistat compania poloneză Alsendo, deţinută de Abris Capital Partners, în achiziţia pachetului majoritar la startup-ul românesc Innoship, care oferă soluţii de livrare rapidă pentru companiile din industria de retail şi e-commerce

Casa de avocatură Filip & Company a asistat compania...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2022, 09:55 108

Casa de avocatură Filip & Company a asistat compania poloneză Alsendo, deţinută de Abris Capital Partners, un investitor de tip private equity specializat în transformarea ESG, în achiziţia pachetului majoritar din cadrul Innoship, start-up românesc care oferă soluţii de livrare rapidă pentru companiile din industria de retail şi e-commerce.

Echipa Filip & Company a asistat Abris în procesul de due diligence, negocierea contractului de vânzare şi subscriere, precum şi în alte aspecte ce au ţinut de implementarea tranzacţiei.

“Comerţul electronic a avut o creştere ireversibilă, ceea ce influenţează mult piaţa soluţiilor de livrare peste tot în Europa. Innoship este un business inovator şi foarte interesant, cu o echipă de fondatori dinamici şi inteligenţi. Sunt convins că viitorul investiţiei va fi unul excelent şi le dorim mult succes împreună noilor parteneri. Suntem foarte recunoscători echipelor de la Abris şi Alsendo pentru încrederea acordată şi pentru excelenta cooperare şi abia aşteptăm să vedem unde va ajunge Innoship în următorii ani.”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO