Companii

Cehii de la TESLA închiriază aproape în totalitate ELI Park Brăila pentru fabrica de baterii în valoare de 100 mil. euro. Proiectul logistic pe care se ridică fabrica TESLA este localizat pe un teren de 11 hectare din Zona Liberă Brăila

Sursa foto: obiectivbr.ro

Sursa foto: obiectivbr.ro

Autor: Roxana Petrescu

31.05.2023, 00:06 1791

„Cei peste 100.000 de metri pătraţi sunt perfecţi pentru fabrica noastră“ Data de finalizare a lucrărilor este estimată pentru ultimul trimestru al anului viitor. Atunci vor începe şi angajările, ţinta fiind de 150-200 de persoane.

„Am finalizat achiziţia amplasamentului. În prezent, au loc procedurile pentru selecţia contractorului general şi a tehnologiilor de producţie. Pe site, deja au început lucrările iniţiale de infrastructură care se încadrează în autorizaţia de construire actuală“, a declarat Dusan Lichardus, cofondatorul şi preşedintele consiliului de administraţie al grupului TESLA din Cehia.

Potrivit unei comunicări pe reţeaua de socializare LinkedIn, TESLA a securizat o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi pentru viitoarea fabrică de la Brăila în cadrul ELI Park Brăila, proiect logistic realizat de Element Industrial, controlat de antreprenorul Ionuţ Dumitrescu, după o investiţie de 25 de milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO