Companii

Compania La Fântâna va fi scoasă la vânzare în acest an

Autor: Liviu Iancu

02.02.2012, 00:00 263

Furnizorul de apă îmbuteliată în sistem watercooler La Fântâna, deţinut de fondul de investiţii polonez Innova Capital, va fi scos la vânzare în acest an, potrivit unor surse din piaţă. "Fondul de investiţii Innova Capital, care este deja de cinci ani în acţionariat, va scoate în acest an la vânzare La Fântâna. Valoarea companiei depăşeşte probabil 50 de milioane de euro", au spus sursele citate.

În mai 2007, fondul polonez de investiţii Innova Capital a cumpărat 92% din acţiunile grupului La Fântâna de la fondul Oresa Ventures şi de la Cristian Amza într-o tranzacţie de 35 mil. euro. "Am auzit şi eu aceste discuţii din piaţă privind scoaterea la vânzare a companiei, dar este prematur să comentez acest subiect acum şi nu am foarte multe informaţii referitorare la el", a declarat Matyas. El a adăugat că anul trecut afacerile companiei au crescut cu 17% în volum, până la 21 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO