Companii

CreditAmanet raportează venituri în creştere cu 30% în 2022 şi mizează pe un plus de 25% în 2023

CreditAmanet raportează venituri în creştere cu 30%...

Autor: Roxana Rosu

30.01.2023, 10:19 206

Compania CreditAmanet, specializată în zona de amanet, schimb valutar şi comerţ cu bunuri mobile, a înregistrat în 2022 venituri cu 30% mai mari decât în anul precedent şi o majorare de 20% a profitului.

Tot anul trecut, compania a devenit societate pe acţiuni şi a realizat investiţii semnificative preponderent în digitalizare. În 2023, CreditAmanet vrea să investească un milion de euro în digitalizare, se arată într-un comunicat.

 „Digitalizarea a fost una dintre priorităţile noastre anul trecut. Am investit în implementarea unui sistem integrat de management electronic al documentelor, a unui sistem ERP şi în dezvoltarea segmentului de e-commerce. În 2022 am înregistrat o creştere considerabilă a veniturilor. Rezultatele financiare preliminare indică o apreciere de 30%. Aceste cifre vorbesc despre dinamismul companiei, despre un business solid, cu potenţial important de creştere şi profitabilitate”, spune Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet.

Pentru procesul de transformare în societate pe acţiuni, compania a colaborat cu firma de avocatură Wolf Theiss.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO