Companii

Cum arată clinica de 850 de mii de euro deschisă de Arcadia în complexul Palas din Iaşi – GALERIE FOTO

Cum arată clinica de 850 de mii de euro deschisă de Arcadia în complexul Palas din Iaşi – GALERIE FOTO

Clinica de 850 de mii de euro deschisă de Arcadia în complexul Palas din Iaşi

Autor: Ioana David

19.10.2011, 15:29 566

Operatorul de servicii medicale private Arcadia, care operează un spital de mari dimensiuni în Iaşi, a investit 0,85 mil. euro într-o policlinică situată în complexul comercial Palas din Iaşi. Pentru această unitate, Arcadia a recrutat 45 de persoane, echipa totală a clinicii fiind de 50 de oameni.

Compania şi-a propus ca până la sfârşitul anului să mai inaugureze o policlinică tot în Iaşi. Centrul ocupă un spaţiu de aproximativ 350 mp, fiind structurat în mai multe cabinete medicale, un punct de recoltare analize şi un spaţiu de informare şi consiliere pacienţi.

Palas Iaşi, unde a fost deschidă policlinica Arcadia, va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţia totală fiind estimată la 260 mil. euro.

Spitalul Arcadia a fost inaugurat vara trecută în ur­ma unei investiţii de peste 20 de milioane de euro, şi a înregistrat în primul an de func­ţionare ve­nituri de peste 5,5 mi­lioa­ne de euro, peste es­timările iniţiale. Cifra de 5,5 milioane de euro in­clu­de activitatea po­li­clinicii (Arcadia Po­liclinic), a spi­ta­lului multi­disciplinar (Ar­cadia Hos­pital) şi a spi­talului de cardiologie inter­venţională (Arcadia Cardio).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO