De la malluri la rezidenţial. Fondul britanic de investiţii Argo Group a cumpărat un teren în Iaşi şi vrea să ridice un ansamblu rezidenţial

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Britanicii au vândut în 2016 mallul Shopping City Sibiu către fondul sud-african NEPI pentru 100 de milioane de euro.

Dezvoltatorul imobiliar Argo Group Limited, care deţine două centre co­mer­ciale în România, la Oradea şi la Suceava, are în plan să construiască un ansamblu rezidenţial în Iaşi, unde compania a cumpărat anul acesta un teren.

„Argo consideră în viitor investiţii în alte sectoare ale pieţei de real estate (altele decât retail – n. red.). Terenul despre care menţio­naţi poate servi în viitor pentru un proiect rezidenţial, despre care este însă prematur să discutăm“, spun reprezentanţii Argo Property Management, filiala locală de management a grupului britanic.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
malluri
, rezidenţial
, Fond de investiţii
, Argo Group
, teren
, Iaşi
, ansamblu rezidenţial
, Era Shopping Iaşi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide