Companii

Den Braven a avut afaceri de 8,1 mil. euro în primul trimestru, în creştere cu 25%

Den Braven a avut afaceri de 8,1 mil. euro în primul trimestru, în creştere cu 25%

Autor: Andreea Neferu

18.04.2011, 23:34 103

Producătorul de materiale de construcţii Den Braven România,subsidiara locală a grupului olandez Den Braven, a consemnat înprimul trimestru al acestui an afaceri de 8,1 milioane de euro, încreştere cu circa 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.Avansul a fost generat în special de creşterea exporturilor, cares-au ridicat la 4,8 milioane de euro, în creştere cu 46%.

Compania are o cotă de piaţă de 50% pe segmentele de spumăpoliuretanică, izolanţi siliconici şi hotmelt, potrivit unui studiurealizat de centrul de cercetare Mednet Research, citat decompanie. Piaţa locală a construcţiilor ar putea cunoaşte o uşoarăredresare începând din a doua parte a anului, ca urmare a alocăriide fonduri pentru proiecte publice care să pregătească viitoareacampanie electorală pentru alegerile din 2012, a declarat AdrianState, directorul general al Den Braven România.

Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 39,5 mil. euro, încreştere cu 28% faţă de anul precedent. Den Braven este singurulproducător de spume poliuretanice, hotmelt şi sisteme de spumăpoliuretanică rigidă pentru termo-fono-hidroizolaţii în construcţiide pe piaţa românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO