Companii

Dezvoltatorul jocurilor Candy Crush se mută la Opera Center, unde ajunge la 110 angajaţi

Dezvoltatorul jocurilor Candy Crush se mută la Opera...

Autor: Cristi Moga

08.03.2014, 16:55 1302
Dezvoltatorul de jocuri electronice King, în por­to­foliul căruia se află Candy Crush Saga, unul dintre cele mai popu­lare jocuri pe Facebook şi telefoane mobile, îşi va muta se­diul din Bucureşti în cadrul proiectului Opera Center din zona Eroilor, în care a închiriat un spaţiu de birouri de 1.700 de metri pătraţi.
 
King îşi are în prezent sediul într-o clădire din apropierea târ­gului auto din zona Vitan, unde compania a ajuns la apro­xi­mativ 70 de angajaţi şi nu mai avea spaţiu să se extindă. Astfel, în noul birou King îşi propune ca până la sfârşitul acestui an să ajungă la 110 salariaţi.
 
„În actualul sediu King nu mai avea spaţiu să se extindă, astfel că din vara anului trecut au început să analizeze opţiu­ni­le din piaţa de birouri. La începutul acestui an a fost semnat contractul pentru un spaţiu de 1.700 de metri pătraţi în Opera Center, iar mutarea propriu-zisă va fi realizată până în luna aprilie“, a declarat Andreea Păun, associate director în cadrul Colliers International, firma care a intermediat tranzacţia.
 

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO