Companii

Dezvoltatorul Oasis a recrutat un fost manager al DTZ Echinox

Dezvoltatorul Oasis a recrutat un fost manager al DTZ Echinox

Brigitte Schmit

Autor: Cristi Moga

24.06.2011, 00:00 727

Compania de dezvoltare imobiliară Oasis, care deţine de piaţalocală trei centre comerciale Prima Shops alte trei proiecte FamilyCenter, a recrutat-o pe Brigitte Schmitt, fostul director aldepartamentului de property management din cadrul DTZ Echinox,pentru a conduce divizia de administrare a proprietăţilorimobiliare.

Schmitt va coordona o echipă de cinci oameni care administreazăun portofoliu imobiliar de peste 25.000 de metri pătraţi de spaţiide retail din proiectele Oasis, situate în oraşe secundare, precumReghin, Tecuci, Făgăraş, Botoşani, Giurgiu şi Râmnicu Vâlcea.

Reprezentanţii Oasis, companie controlată de oamenii de afaceriKlaus Reisenauer şi Kurt Wagner, apreciază că divizia deadministrare imobiliară ar putea ajunge la un portofoliu de peste100.000 de metri pătraţi până la sfârşitul acestui an. Compania areîn lucru un proiect mai mare la Oradea, de 24.000 de metri pătraţi,a cărui inaugurare este programată însă pentru anul 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO