Companii

Distribuitorul de anvelope Nexxon din Târgu Secuiesc şi-a bugetat afaceri de 211 mil. lei pentru 2023

Distribuitorul de anvelope Nexxon din Târgu Secuiesc...

Autor: Laurentiu Cotu

21.02.2023, 16:30 198

♦ „Anul acesta preconizăm o scădere a pieţei pe toate domeniile de utilizare,în special pe autoturisme“.

Distribuitorul de anvelope şi camere de aer Nexxon din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, controlat de an­tre­prenorii Vilmos Barta, Zsombor Somai şi Marta Voloncs, estimează pentru 2023 o cifră de afaceri de 211 mil. lei (aproximativ 43 mil. euro), în stagnare faţă de anul trecut, conform datelor transmise de companie. Nexxon a rea­lizat anul trecut o creştere cu 9,2% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor com­paniei şi a celor existente pe site-ul Ministerului Finanţelor.

„Pentru 2023 preconizăm o scădere pe toate domeniile de utilizare, în special pe autoturisme, mai ales în prima jumătate a anului. Nu suntem prea optimişti nici pentru a doua jumătate a anului, văzând preconizările de creştere economică şi indicatorul de încredere economică“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoor Adam-Botond, marketing manager Nexxon.

Compania Nexxon comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, maşini agricole, maşini industriale, vehicule de teren, off-road la ATV-uri, camere de aer pentru anvelope, dar şi lanţuri antiderapante. Achiziţia şi transportul anvelopelor se face cu flota auto proprie. Compania dispune de şase service-uri de roţi în Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc şi Timişoara. Divizia Nexxon-Utilaje Agricole comercializează remorci şi semiremorci, utilaje pentru prelucrarea solului, semănători, maşini de recoltat, utilaje pentru protecţia plantelor, dar şi diverse accesorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO