Companii

Dragoş Petrescu deschide Trattoria Buongiorno la Lido

Dragoş Petrescu deschide Trattoria Buongiorno la Lido

Autor: Cristina Roşca

29.05.2014, 15:21 1165

Dragoş Petrescu, unul dintre cei mai importanţi antreprenori din domeniul restaurantelor, care controlează restaurantele City Grill şi administrează Caru’ cu Bere, va deschide în iunie cel de-al 16-lea restaurant al grupului la Lido.

“Vom deschide în acest an cel de-al 16-lea local al grupului sub brandul Trattoria Buongiorno la Lido. Am preluat spaţiul de la Pizzeria Azzurro şi vom investi 400.000 de euro în amenajare”.

Petrescu spune că a ales să meargă la Lido pentru că zona Ateneu se conturează ca un pol de restaurante de tip convenience, respectiv de restaurante unde oamenii merg în mod frecvent la masă. Localul va avea 600 de locuri, respectiv 300 înăuntru şi 300 pe terasă.

Grupul City Grill numără 16 localuri sub brandurile City Grill, City Cafe, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor şi Caru’ cu Bere (în administrare). Anul trecut grupul a avut afaceri de peste 16 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO