Companii

Drogerie Markt isi dubleaza numarul de angajati cu doua noi magazine

Drogerie Markt isi dubleaza numarul de angajati cu doua noi magazine

La nivel international holdingul Drogerie Markt ruleaza afaceri de peste 4 mld. euro

10.12.2007, 19:09 53

Drogerie Markt, filiala locala a retelei austriece de magazine de cosmetice si bunuri de larg consum Drogerie Markt (DM), isi va dubla numarul angajatilor pana la sfarsitul acestui an, in urma deschiderii celor doua magazine cu reduceri, de tip outlet, in galeriile din jurul hipermarketurilor Real din Bucuresti si Galati.
"Pana acum o luna aveam in Romania doar sase angajati. Numarul a crescut practic peste noapte la treizeci, iar pana la sfarsitul acestui an se va dubla din nou", a declarat Milan Radin, directorul general al retelei Drogerie Markt. La nivel international compania are aproximativ 27 de mii de angajati in cele peste 1.800 de unitati din Europa Centrala si de Est. Drogerie Markt este prezenta deja pe piata cu un magazin cu o suprafata de 230 de metri patrati, in Timisoara.
"Vrem ca toate magazinele noastre sa fie pozitionate in interiorul zonelor pietonale, in mall-uri, pe strazile comerciale, la parterul cladirilor cu vitrine mari", explica Radin.
El a venit la conducerea companiei din Romania in luna aprilie, aceasta fiind a cincea tara in care lucreaza dupa Franta, Statele Unite, Austria si Serbia. "Am fugit din Romania la varsta de 15 ani, inainte de revolutie, dar intotdeauna mi-am dorit sa ma intorc in orasul meu natal cu o firma de succes. In plus, Romania este o tara cu un potential economic urias", spune Radin.
Drogerie Markt ofera peste 1.400 de produse germane din diverse categorii, cum ar fi cosmetica, parfumuri, vopsele de par, produse pentru ingrijire corporala, produse naturiste, alimente pentru diabetici si copii, produse de curatenie si hrana pentru animale de companie.
La nivel international holdingul Drogerie Markt ruleaza in acest an afaceri de peste patru miliarde de euro, in crestere cu 13%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO