Companii

Elvila a deschis un magazin de 3.000 mp în centrul comercial Era Shopping Park din Oradea

Autor: Ioana David

19.12.2011, 00:01 269

Producătorul de mobilă Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Cataramă, a deschis un magazin de 3.000 mp la Oradea în cadrul mallului din Era Shopping Park. Magazinul reprezintă cea de-a patra deschidere în ultimele şase luni pentru companie.

În 2012 compania şi-a propus deschiderea a "cel puţin" patru magazine în centre comerciale din Piteşti, Craiova, Iaşi şi Sibiu. Toate produsele din magazin sunt realizate în fabricile proprii: fabrica Relaxa (mobilier tapiţat şi saltele Relaxa), Elmoberom (mobilă din PAL şi MDF) şi fabrica Carpatina (mobilier din lemn masiv).

Reţeaua Elvila include 49 de magazine, dintre care 23 de magazine proprii şi 26 de francize. Potrivit reprezentanţilor mallului, la finalizarea proiectului ERA Shopping Park va avea o suprafaţă de 11.000 mp destinată segmentului de home design, care cumulează suprafeţele magazinelor Elvila şi Mobexpert. Urmează să fie deschise şi alte magazine pentru decoraţiuni. Grupul Elvila a avut anul trecut afaceri de peste 100 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO