Companii

Enel aduce un nou italian la conducerea diviziei de energie regenerabilă

Enel aduce un nou italian la conducerea diviziei de energie regenerabilă

Autor: Roxana Petrescu

13.03.2012, 00:00 123

Enel Green Power România, divizia locală de energie regenerabilă a grupului italian Enel, l-a numit în funcţia de director general pe italianul Francesco Lazzeri. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Carlo Pignoloni, managerul în mandatul căruia italienii au devenit unul dintre cei mai puternici jucători din segmentul parcurilor eoliene din România. Italianul Pignoloni a ocupat poziţia de director general al Enel Green Power România din august 2008.

În perioada mandatului său, Enel a realizat investiţii de peste 400 de milioane de euro, având la finele anului trecut o capacitate instalată în parcuri eoliene de 269 MW. Lazzeri lucrează în cadrul Enel din 2000, ocupând diverse funcţii în cadrul companiei. Înainte de a fi numit director general al Enel Green Power România, Lazzeri a condus departamentul managerial al serviciilor de mentenanţă din cadrul ramurii geotermale a Enel Green Power din Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO