Energie

Romgaz o aduce în CA pe fosta directoare de strategie a rivalilor de la OMV Petrom

Romgaz o aduce în CA pe fosta directoare de strategie a...

Autor: Roxana Petrescu

13.01.2015, 15:50 1022

Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de statul român, a numit-o în calitate de administrator provizoriu pe Sorana Baciu, fostul director de strategie al OMV Petrom, singurul rival al Romgaz pe piaţa gazelor, după ce unul dintre membrii consiliului de administraţie a decis să renunţe la funcţie.

“Consiliul de administraţie al Romgaz ia act de notificarea domnului David Harris Klingensmith privind renunţarea la funcţia de administrator şi stabileşte că renunţarea la funcţia de administrator al Romgaz devine efectivă începând cu data de 18 ianuarie 2015”, spun reprezentanţii Romgaz. În calitate de administrator provizoriu până la întrunirea adunării generale ordinare a acţionarilor este numită Sorana Baciu.

“Mandatul de administrator provizoriu al doamnei Sorana Baciu va începe în data de 19 ianuarie 2015”, mai spus reprezentanţii Romgaz.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO