Companii

Euro Tower are un grad de ocupare de 90%: eSilicon a luat 870 mp

Autor: Cristi Moga

08.03.2011, 23:51 1134

Clădirea de birouri Euro Tower din Bucureşti, dezvoltată degrupul Cascade pe strada Barbu Văcărescu din Bucureşti, a ajuns laun grad de ocupare de 90% după ce firma eSilicon, cu activitate pepiaţa de circuite integrate, a închiriat un spaţiu de 870 de metripătraţi la nivelul 11 al turnului cu 18 etaje, a anunţat firma deconsultanţă imobiliară Colliers International, agentultranzacţiei.

Clădirea are o suprafaţă închiriabilă de 16.500 de metri pătraţişi chiriaşi precum Avon, Schneider Electric, Arcelor Mittal şiHuawei. "Această tranzacţie confirmă faptul că dinamica pieţei deînchirieri a crescut, iar în următoarele şase luni majoritateaclădirilor de clasa A din locaţii bune vor fi închiriate într-omare proporţie", apreciază David Ţiplea, associate în cadruldepartamentului de birouri al Colliers. Cele mai importanteproiecte de birouri livrate în ultimii ani pe axa de afaceri aBucureştiului - Piaţa Victoriei-Piaţa Presei - au ajuns la un gradde închiriere de 90%, în această categorie intrând proiecte precumCity Gate, Nusco Tower, Lakeview sau Euro Tower.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO